Ajankohtaista‎ > ‎

JHL Lapin alueen toimintapäivät

lähettänyt Meri Lappi 21.3.2016 klo 4.36   [ 21.3.2016 klo 23.36 päivitetty ]

JHL Lapin alueen yhdistysten syystapahtuma pidetään 24.9.2016 Posion Livohkassa.

Ohjelmassa on kisailua onki-kisassa, vene-viestissä, frisbee golfissa sekä Livohkan olympialaisissa. Kisojen säännöt löytyvät Lapin aluetoimiston nettisivuilta, kohdasta ”Lapin tapahtumat”

http://www.jhl.fi/portal/fi/aluetoimistot/lappi/lapin_tapahtumat/ ). Oheisohjelmana on mm. tikanheittoa ja makkaranpaistoa Hirsiniemen laavulla.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu onnistuu samalla sivulla olevan linkin kautta.

Ilmoittaa voi samalla kertaa useamman henkilön. Yhden tulee olla ryhmän yhdyshenkilö, jonka kautta muihin ryhmäläisiin saa yhteyden (esim. yhdistyksen edustaja voi ilmoittaa yhdistyksen jäseniä, tai vanhempi ilmoittaa koko perheensä tapahtumaan). Ilmoittautumisen yhteydessä on tiedettävä ryhmän jäsenten osallistuminen kisoihin sekä missä sarjassa osallistuja kisaa. Säännöt on siis hyvä lukea, ennen kuin lähtee ilmoittautumaan. Ilmoittautumista voi muokata jälkeenpäin sähköpostiin saapuvan vahvistusviestin linkin kautta.

 

Ilmoittautuminen päättyy 22.8.2016. Huomioikaa, että majoitusvaraukset tehdään suoraan Livohkaan ja ne täytyy tehdä 30.6.2016 mennessä.

Syyspäivän lounaasta ei veloiteta, mutta jos haluaa ruokailla Livohkassa muinakin päivinä tai lauantai-iltana, täytyy ruokailuvaraus tehdä Livohkaan 22.8.2016 mennessä.