Ajankohtaista‎ > ‎

Puheenjohtajan terveiset

lähettänyt Meri Lappi 25.1.2019 klo 2.08   [ 25.1.2019 klo 2.08 päivitetty ]

Vuosi 2019 on alkanut. Ammattiliittojen alkuvuoden painopiste on tulevissa eduskuntavaaleissa. Tärkeä kysymys on, kuinka saada työtätekevä väestö äänestämään. Meri-Lapin JHL on mukana kampanjassa ”Vapaiden Valtakunta”, jossa työläiset pyritään saamaan yhtenäisenä rintamana vaaliuurnille. Meidän palkansaajien on nyt tarkkaan harkittava, onko meillä vara menettää ammattiyhdistyksen tukea. Entistä EK:n puheenjohtajaa lainatakseni: ” Nyt ratkaistaan, laitetaanko ammattiyhdistys polvilleen.” Pärjäämmekö kamppailussa omana itsenämme työnantajia vastaan, jotka ovat suuria ja yhtenäisiä ja joilla on hallituksen tuki takana?

Jos olet päättänyt vaikuttaa omiin asioihisi, liity yhteisrintamaan ja äänestä. Voit saada äänesi kuuluviin ja selkeän viestin päättäjille. Liity mukaan verkossa www.vapaidenvaltakunta.fi ja sitoudu äänestämään.

Keväällä yhdistyksemme pääteema on alakohtaisten luottamusmiesten tavoittaminen, kuuleminen ja sitouttaminen yhteistyöhön yhdistyksen hallituksen kanssa. Keväällä käynnistämme myös työpaikkakäynnit (alkuun siivous ja vanhustenpalvelut), sekä alakohtaiset koulutukset (toimistotyöntekijät). Kesällä hieman kevyemmin retkeilemme teatteri reissussa, kuuntelemme artisteja SatamaOpen tapahtumassa ja katselemme kotijoukkueen pelejä jalkapallo stadionilla. Syksyllä aktiivista otetta pyritään jatkamaan.

Hyvää alkavaa vuotta kaikille

MUISTAKAA ÄÄNESTÄÄ

Meri-Lapin JHL

pj Outi Korvela